Mittatilausverhot

Mittatilausverhot ovat oikea valinta, kun haluat panostaa kotisi sisustuksessa laatuun ja kestävyyteen.

Mittatilaustyönä valmistetut verhot ovat aina juuri oikean mittaiset ja näyttävät tyylikkäiltä sekä tarkkaan harkituilta.

Valitsemalla mittatilausverhot kaupan valmisverhojen sijaan voit olla varma, että lopputulos näyttää hyvältä.

Miksi kannattaa hankkia mittatilausverhot?

Mittatilausverhot ovat nyt muotia. Miksi eivät valmiit kaupan vaihtoehdot? Alla 8  syytä miksi ihmiset valitsevat kalliimmat mittatilausverhot halpojen valmiiden verhojen sijaan.

1.       Saat juuri sen näköiset verhot kuin haluat – värivaihtoehtoja on käytännössä rajattomasti.  Yhdellä kankaalla voi olla jopa 60 värivaihtoehtoa kun taas kaupassa värivaihtoehtoja on yleensä vain muutama.

 

2.       Verhosi varmasti sopivat kotisi sisustukseen. Sinun ei tarvitse itse tietää millaiset verhot sopivat sinun asuntoon parhaiten. Ammattilainen osaa valita 2–3 parasta vaihtoehtoa ja esittää ne sinulle. Jos sinulla kuitenkin on jo selkeä visio, mittatilauksena valmistetut verhot ovat varmasti toiveidesi mukaiset.

3.       Saat juuri oikean pituiset ja levyiset verhot eveät.

Valmiit verhot ovat  joko 140 cm tai 280 cm leveät ja 230 tai 250 cm pitkät. Ikkunat ovat sen sijaan aina eri mittaiset. Jos ikkunan korkeus on yli 250 cm,  vaihtoehtoja kaupoista ei löydy ollenkaan. Minun asiakkaistani  47%:lla ikkunat ovat yli 260 cm korkeita.

 

4.       Mittatilausverhot ovat käytännölliset. Voit niiden avulla esimerkiksi parantaa unen laatua pimentämällä huoneen, säädellä lämpöä huoneistossa ja pienentää sähkölaskua tai tasata huoneiston ilmankosteutta.

 

5.       Vältyt turhilta kustannuksilta. Et maksa moneen kertaan verhojen ostosta kunnes löydät sopivat. Eräs asiakkaani oli ostanut ja vaihtanut valmisverhot asunnossa kolmesti puolen vuoden aikana kunnes tuli luokseni.  

 

6.       Nostat asuntosi jälleenmyyntiarvoa. Nykyään asunnot myydään usein verhoineen seuraavalle omistajalle. Kun asunto jossain vaiheessa menee vaihtoo, saat todennäköisesti paremman hinnan asunnosta. Tämä olen kuullut sekä asiakkailtani että kiinteistönvälittäjiltä.

 

7.       Laatuverhot kestävät ja sinun ei tarvitse uusia niitä muutaman vuoden välein, koska ne ovat haalistuneet, kutistuneet tai nyppyiset. Eli vältyt turhilta kustannuksilta jälleen.

 

8.       Sinun ei tarvitse tietää mitään materiaalien sopivuudesta, ominaisuuksista tai verhojen ripustustavoista. Ammattilaiset hoitavat ja saat nauttia lopputuloksesta

Tutustu kuviin kohteista, jonne verhomme on asennettu

Mittatilausverhojen tilaaminen on helppoa – näin prosessi etenee

Ensimmäinen tapaaminen

Keskustelemme tarpeestasi ja ja otan alustavat mitat tarjouslaskentaa varten. Tapaaminen on maksuton pääkaupunkiseudulla asuville.

Toinen tapaaminen

Esittelen verhosuunnitelman. Suunnitelmassa on kangasmalleja ja muutamia sopivia ratkaisuja.

Tarjous

Valitse suunnitelmista vaihtoehto joka tuntuu sinusta parhaalta ja omalta ja teen siitä tarjouksen. Saat pitää kangasmalleja muutaman päivän ajan, jos puntaroit eri ratkaisujen välillä.

Mittaus ja asennus

Asentaja tulee ottaamaan tarkat mitat kiskoja sekä verhoja varten. Tilaamme kiskot ja kankaat, sekä ompelemme verhot. Kun verhot on valmistuneet, tulemme asentamaan ne paikalleen.

Nauti lopputuloksesta!

Nauti laadukkaista verhoista pitkään.

Haluatko kotiisi mittatilausverhot? Jätä yhteydenottopyyntö